Damer

Dameklip

Det vigtigste for os er at sætte dig i fokus, og lytte til dine behov og ønsker, fordi håret er en meget vigtig del af vores identitet. Gå sæsonen stilsikkert i møde med de hotteste Dameklip fra Søndergaard Hair Design.

Bliv en ny kvinde med en ny modeklip efter tidens trend, måske suppleret med en ny frisk hårfarve i flere nuancer. Kom ind og lad os vejlede dig i hvad der passer netop DIG! Din livsstil og dit smil.

Lyse eller mørke striber?

Vi rådgiver dig om sæsonens nyheder. Få mere spil i dit lange eller korte hår, og samtidig en bedre hårstruktur og mere fylde.

Farvning

Der er en verden af forskellige muligheder i både, gennemgribende farvning og svag toninger. Vi guider dig.

Permanent

Permanenten er tilbage i modebilledet, der er med til og gir et feminint og eksklusivt look.

Hos Søndergaard Hairdesign, gør vi vores bedste for dig og dit hår!

Kig ind og hør mere om hvad vi kan tilbyde

Styling

Styling er en vigtig ingrediens til hårets holdbarhed, det behøver ikke og være en hel masse der kan være med til og understrege frisuren og gi` volumen.

Føntørring

Føntørring er med til og give håret glans og volume, og understrege klipningen. Så skal du til fest, så kom ind og få sat frisuren måske lidt festligere end du plejer.

Opsætning

Skal du have sat hår til barnedåben, brylluppet, festen? Vi tilbyder håropsætning efter specielle ønsker.

Hårvask

Hårkur ved frisøren er som den skønneste ansigtsmaske og mindst lige så vigtig. Så næste gang du bestiller tid, så bed os om og sætte tid af til en kurbehandling.

Striber

Striber/ reflex kan være med til og lave et fantastisk spil, og kræver ikke den store gennemgribene farvning hver gang.