Damer

Dameklip

Det vigtigste for os er at sætte dig i fokus. Gå sæsonen stilsikkert i møde med de flotteste dameklip fra Søndergaard Hair Design.

Vi sørger altid for at holde os opdaterede indenfor de nyeste frisure igennem kurser og inspiration i samarbejde med andre frisører. Vores team bestående af Gitte, Tina, Marlene og Mie har tilsammen en bred erfaring indenfor dameklip – ring eller skriv til os for at bestille en tid.

Farvning

Vi tilbyder en verden af forskellige muligheder i både gennemgribende farvning og svage toninger.

Permanent

Permanenten er tilbage i modebilledet, og er med til at give et feminint og eksklusivt look.

Styling

Styling er en vigtig ingrediens til hårets holdbarhed. Vi hjælper dig til styling og rådgiver til de rigtige produkter for dig, afhængig af om du styler ved høj varme, eller måske ønsker mere volumen i dit hår.

Føntørring

Føntørring er med til at give håret glans og volume, og understrege klipningen. Så skal du til fest, så kom ind og få sat frisuren, måske lidt festligere end du plejer.

Opsætning

Skal du have sat hår til barnedåben, brylluppet, festen? Vi tilbyder håropsætning efter specielle ønsker.

Hårvask

Hårkur ved frisøren er som den skønneste ansigtsmaske og mindst lige så vigtig. Så næste gang du bestiller tid, så bed os om og sætte tid af til en kurbehandling.

Striber

Striber eller reflekser kan give et fantastisk farvespil, og kræver ikke den store gennemgribende farvning.

Produkter

Vi tilbyder hårshampoo, hårbalsam, hårkur, varmebeskyttende og andre stylingprodukter – hvad end du ønsker mere volumen eller sørge for at dine krøller holder længere.

Vi forhandler blandt andet produkter fra WaterClouds og Hårologi til gode priser. Kig ind for at få den rette vejledning til hvilke produkter der er bedst til dit hår.

Balayage

Vi har stor erfaring i at udføre balayage. Balayge er en farveteknik som giver håret flot look med naturlige reflekser. Håret farves i hånden med strygende bevægelser som skaber et autentisk look. Der farves som oftest din naturlige bundfarve ved hårrødderne, og en lysere eller mørkere farve i længderne. Således forbliver din bund og udgroning naturlig, og der behøves ikke så hyppig farvning og vedligehold.

Book tid i dag!

Hos Søndergaard Hairdesign gør vi vores bedste for dig og dit hår! Kig ind og hør mere om hvad vi kan tilbyde

Book online nu