Paryk / Ægte hår

Søndergaard Paryk udfører alt indenfor moderne Dame & Herre Paryk & Toupe`service

Hos Søndergaard Paryk i Odense har vi aflukkede specialafdelinger for Parykker og Toupéer til mennesker, som af en eller anden grund har tabt håret. Dette kan skyldes sygdom, typisk hårtab som følge af en kemokur. Vi har mange års erfaring i at lave parykker som passer til vores kunder. Omhyggelighed og kvalitet er vores nøgleord, så du får en flot frisure og en god oplevelse hos os.

Nogle lider af hudsygdommen ALOPECIA,(også kaldet pletskaldethed),   andre taber blot håret med alderen.  Søndergaard Paryk i Odense kan hjælpe alle med at få det udseende de ønsker.

Søndergaard Paryk til mænd og kvinder

Vi er specialister i fremstillingen af ægtehårsparykker efter mål, (dvs. der tages aftryk af din hovedfacon),  i “HAIR FOR LIFE” kvalitet. Man kan med disse måltagnings parykker komme med individuelle ønsker som f.eks: hvor mange hår pr. m2 cm. i hvilken side hvirvlen skal sidde, længde krøl farver osv. osv. – alt sammen bestemmer man selv! – leveringstid ca. 8-10 uger. Det giver dig en paryk eller toupé som sidder perfekt, er behagelig at have på. Du får dit gode udseende tilbage, og slipper for nærgående spørgsmål.  Ingen vil tro dig hvis du fortæller det er en paryk.

Vi er leverandører til bl.a. Regionerne/Kommunerne/Sygehusene, og til andre frisører der ikke selv arbejder med parykker, men som ind imellem har en af deres egne kunder der pludselig får behov for noget hårerstatning.

Vores standard parykker er håndsyet i 100% ægte REMY hår (rodvendt hår) og syet i en naturbund, lavet af PU (Polyurethane) og Fine Monofilament med Lace Front.   Dette gør at du kan se din egen hudfarve igennem, dette super tynde gennemsigtige materiale, samtidig med at din hårbund kan ånde helt normalt. Ring og hør nærmere om tilskud.

Når du vælger 100% REMY hår får du den bedste kvalitet, samtidig med at det giver dig et naturligt udseende, så det er svært at se, at det ikke er dit eget hår.

Derudover får du et produkt, som du kan behandle og ændre frisure på, nøjagtigt som hvis det var dit eget hår. Det er en af de helt store fordele ved Søndergaard Paryk.

Standard parykkerne fås med mange små detaljer, som f.eks. en lille farveforskel i bunden (udvoksning), striber, effekter osv, som alt sammen giver et naturligt og flot udseende.

Disse detaljer varierer fra ægtehårsparyk til ægtehårsparyk. Et naturligt valg, hvis det ikke skal ses. priser fra: 7575,- kr. inkl. moms. (afhængig af længde)

Kig forbi, ring eller skriv, Vi handler med alle Kommuner i Danmark!
Uanset om din kommune har en prisaftale med en lokal parykforretning, har du frit leverandørvalg i hele landet!

Søndergaard paryk i Odense, er centralt placeret i landet, om du kommer i bil eller med tog. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe på tlf. 66 12 80 04, eller at skrive en besked til os i formen på kontakt siden. Så ringer vi dig op så snart vi kan.

Du kan også læse vores spot “Mit liv med paryk” og få et indblik i hvordan vi kan hjælpe folk der skal have paryk.